En mellanlandning bara…..

2 08 2015

Hoj Hoj,

Det blev en mellanlandning på 2 dagar. Byte av sängkläder och tvätt. Hojen är packad igen. Denna gång för camping. Ytterligare 132 mil ska avverkas och framför allt avnjutas. Nu går den söderut. Till Paul och Kerstin först. Vidare till Tommy, Emma, Alexa och lilla Robert. Sedan bär det västerut. En 132 mils tur igen. Faktiskt första gången som vi kör söderut i landet. Ett besök på Touratech får det bli när man är bara 20 mil därifrån. Kul att se butiken och ett 12 v extra uttag skall köpas. Måste ha ett uttag som går förbi Canbus som man kan använda till kompressor och pump.

Nytt visir till min hjälm behövs. Såg att det var två sprickor i det. Ingen aning om när dom kom. Bara fanns där. Får kanske kolla in nån hojbutik söderut om dom har Nolan hjälmar. Väntar fortfarande på kabelstammen från Probike i Sollentuna. Inget samtal ännu från dom. Över två veckor sedan det beställdes nu. Det är väl som vanligt att man får ringa och jaga själv. Sen är det väl flera veckors väntan innan dom kan montera den. Känner det på mig. Tar med skiten och åker upp till Sundsvall å får det fixat på en timme 🙂

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: