Semester 2015 del II – South part- Dag 1&2

5 08 2015

Hoj Hoj,

Jag då vände vi söderut med hojen för några dagar. Första övernattningen gjorde vi hos Paul och KerstinIMG_3966  på Kila Gård. Vi käkade egenfångade och kokade kräftor av Paul å Kerstin. Fantastiskt gott. Därefter grilladIMG_3963    oxfilé. Kollosalt gott. Vi hade så kul och det blev en sen kväll (natt). Kröp in i tältet runt klockan 01:00. Vi sov en stund extra på morgonen Kröp ur tältet strax efter klockan 09:00.

Jag han inte mer än ut från tältet så intog Bonny min plats. Hon trivdes mycket bra i tältet och ville helst att tältet skulle vara kvar. Smög in lite då och då och la sig under morgonen. Det var dags för oss att packaIMG_3976 ihop och dra vidare söderut. Paul och Kerstin visade och till Frödinge på underbara vägar. Kuperad terräng och kurvigt. Så som en hojåkare vill ha det. Inga E vägar om det går att undvika. Det blev förstås en kaffe med ostkaka, sylt och grädde i Frödinge.

Vi skildes för denna gång, men var så säkra på att det blir fler och hoppas Paul och Kerstin kan komma upp till Roslagen så jag får visa dom hur vi har det. Vi körde vidare mot Moheda för att träffa Tommy, Emma, Alexa, Robert, Ann-Helen och Alf. Vi tog först in på vandrarhemmet denna gång för att duscha av oss efter dagens mycket varma tur. Sen åkte vi upp och träffade gänget.

Idag ska vi kolla in Vöxjö lite och träffa gänget igen förstås innan vi i morgon far vidare mot Lidköping ochIMG_3963 Touratech. Investering av ett 12 v uttag så man kan använda sig av den elektriska utrustning man har. Befintlig 12 v uttagen vet jag egentligen inte vad man ska ha till. Laddade en telefon i 5 timmar och den ökade laddningen med 2 %. Att koppla en kompressor till den eller en luftpump går inte då Canbus systemet stänger av efter 2 sekunder.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: