Semester 2015 del II – South Part – dag 3

6 08 2015

Hoj Hoj,

En kort uppdatering från Vandrarhemmet i Kronoberg, Moheda.

Vi har åkt i kring lite i området och kollat och hälsat på Tommy och Emma med deras barn och Ann-Helen och Affe. Så härligt att se alla hönsen och ankorna vandra fritt på gården. Ett härligt kvackande och IMG_4012pipande från kycklingar. Frustande i hagarna från dom ståtliga hästarna. En härlig miljö. Barnbarnen kommer att växa upp i en miljö som är få förunnat. Långt ifrån oss visserligen, men så bra miljö för dom. Kommer ju att bli ett lagom mellanstopp för våra resor söderut med hojen i Sverige.

Igår kväll var vi in till Alvesta för att käka lite. Jag stannade till och kollade i GPS´n efter ett bra ställe. Det blev inte som sist då Leif Burwall var med då vi parkerade vid ingången till en Pizzeria och jag kollade i GPS´n  efter nåt ställe att äta på. Nu stannade en annan hoj bakom oss och jag frågade killen istället. Han talade om vart det fanns och gav oss DSC_0097ett tips att åka ut till Tyrol. Där var det MC och bilträff. Vi käkade och åkte ut. Det var en festpark med 50-60 tals stuk och bevarade målningar från den tiden. Så häftigt att se. Många fina bilar fanns att tita på och motorcyklar förstås. en del hojar mer pimpade än andra.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: