Längtar ut igen…

3 09 2015

Hoj Hoj,

Satt vid datorn och såg på Youtube filmer. Adventure hojar ute på fina grusvägar, lättare skogs- och asfaltsvägar. Fasen va jag längtar ut igen. Ut på vägarna. Nya ställen. Nya människor. Saknar dom där riktiga långturerna på kvällen efter gruvskiftet. Bara 2 mil till Gävle. Inte så långt till Sandviken. Några mil till Ockelbo och så vidare. Så brukar jag tänka när jag är ute och kör. Undrar vart den där perfekta 3 dl mjölken finns?

Måste få till en långtur snart. Behöver det känner jag. Tänk om man kunde få disponera hela sin tid på hojen. Jag tror jag aldrig skulle ledsna på det. Otroligt sugen på en lättare gatreggad enduro hoj. Kanske en KTM 250 exc-f. En hoj som man kan gasa runt med i vinter. Dubbat och ut på sjön. Gasa av sig lite. Ut i skogen. Skrämma skiten ur älgarna. Kanske köra ifatt någon att klappa till.

Nu ska jag sova och drömma. Drömma om ett Adventure.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: