Det gjorde inget….

4 09 2015

Hoj Hoj,

Det blev en kort tur på några mil bara. Det räcker. I alla fall en stund. Som en rökare som tar en halv cigarett. Som en fågelskådare som just såg den där speciella fågeln. Som en fiskare som fångar den där fisken. Som pokerspelaren som just får den där handen. Liknelserna är nog många. Svårt för någon som inte vet hur det är. Hur det känns.

Få saker har fått mig att känna som jag känner då jag kör hoj. Skulle för allt i världen inte vilja sluta att köra. En sväng in till Norrtälje. En fredag kväll. Den bästa kvällen i veckan. Många satt på puben, inte jag. En del kanske skulle vilja byta med mig, inte jag med dom. Man väljer själv. Jag väljer hojen framför en kall, men visst. Det kommer en årstid då det passar sig bättre. Nu vill jag bara ta tillvara på det som finns kvar av sommaren. Krama ur dom sista värmande solstrålarna. Slicka i mig av gruset,  av asfalten. Jag och min Adventure.

Det han bli mörkt innan jag kom hem. Vägen över Malsta hem. Dubbla H7 fick skingra mörkret. Jag såg inga djur. Dom såg säkert mig. En stilla tur i mörkret. Så skönt. 13,5 grader varmt. Ingen stress. Ingen tid att passa. Bara njuta. Höra boxern morra i bakgrunden av musiken. Känna kraften när man vrider på rullen. Vet att den finns där. I kväll tog jag det lugnt. Mycket lugnt. Det började droppa lite. Det tilltog. Snart regnade det ganska bra.

Det gjorde inget…

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: