Så blev det Gävle till slut.

20 09 2015

Hoj Hoj.

I Lördags hade vi lite städdag. En massa  skit slängdes. 3 lass blev det. Väldigt vad många bromsskivor, bensinpumpar och avgassystem det bytts här. Nu har det ju samlats under några år. Hörde med killen på tippen vad man kunde göra av dessa och det gick som metall. Då blev det ett lass med sådant också.

Nu tyckte jag att jag förtjänade en rejäl hojtur. 16 grader varmt och solen sken, så siktet var inställt påIMG_4251 Gävle. Strax efter klockan 16 drog jag iväg. Ut på 76:an upp mot Gävle. Lite trafik på den vägen. Någon enstaka bil kommer då och då. Skapligt kul väg upp till Forsmark. Sedan blir det mycket långa rakor. om in i en hagelskur strax efter Forsmark. Rätt stora hagel. Övervägde om jag skulle stanna. Verkade vara riktigt lokalt så jag saktade in lite och fortsatte.

Klockan snurrade på och jag var väl uppe i Gävle runt 18:00. Körde igenom Gävle och till slut ner på rv 56. Klockan 19:04 gick GPS´n över till nattläge. nu började det skymma. Temperaturen hade sjunkit ganska mycket. 8 grader stod den på nu. Handtagsvärmare på. Förbi Hedesunda och ut mot och sedan Söderfors. Åkt den vägen rätt många gånger. Nu var det rejält mörkt.

Vid Månkarbo gick jag ut på E4:an. Skönt med stängsel på sidan om vägen. Full fart mot Uppsala. Rullar onekligen på rätt bra i 120 km/h. Nu var det nästan kyligt. 7 grader varmt. Närmade mig Uppsala och temperaturen hade nu stigit till i alla fall 11,5 grader. Några grader gör sådan skillnad. Pinnade på hemåt i mörkret. Rullade in på gården runt klockan 22:00. Lyckades med konststycket att lägga hojen på väg in genom garageporten. Pulade till det ännu mer med en mycket sned ruta som följd. Lyckades tack och lov rätta till det så det inte syns. Sparade många tusenlappar där.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: