Kyligt nu.

14 10 2015

Hoj Hoj,

Kyliga mornar och kvällar gör att det inte blir så mycket av det godaste nu. Hoppet står till några timmar på helgerna. Nya framdäcket har kommit, så det ska sulas om. Michelin Tourance. Tillverkat vecka 16 2015.  Sen måste man ju snudd på  köra in det direkt. Hittade man bara något smidigt verktyg/anordning att ta av det från fälgen, så skulle jag göra det själv. Någon kanske har ett tips. Såg ett mycket smidigt verktyg för att kränga på det igen på fälgen. Med en statisk balansering, så blir det fint med den saken. Gjorde det på Intrudern och det blev perfekt.

En Lill Bumse blev det också. Eldriven och max 7 km/h. Nåt för barnbarnen att åka runt på. Får lägga upp_20151014_204614 en film när den provkörs. Ett litet pyssel att montera den, men det gick med hjälp av lite egna skruvar då det saknades i kartongen. Rätt typiskt att det saknas skruvar eller muttrar eller nåt annat. Vad man en ska montera, så är det alltid nåt meck med det hela.

Satt och pillade på GPS´n i kväll. Kollade om några nya kartor hade kommit, men inga ännu. Uppdaterade i alla fall fartkamerorna. Brukar komma en ny karta i kvartalet och nu har vi ju passerat in i sista kvartalet för i år. När jag satt där och pillade på den så dök det upp platser från semestern. Arsenalen, Hallsberg, Hjo, Karlsborg, Läckö Slott, Haverdal, Leksand, Ljusdal, Jokkmokk, Luleå. Ja listan blir lång. Minns platserna och hur det var. Härligt. Längtar tillbaka. Måste göra en DVD med sommarens semester så vi kan sitta och njuta. Minnas i vinter när jag lagt ett lager med kalciumklorid i uppfarten från garaget.

Känner mig för övrigt nedstämd, ledsen och förbannad. Varför ska det va så jävla komplicerat?

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: