Almunge Café och Catering

25 10 2015

Hoj Hoj,

Det gäller att passa på. Fint väder och 12 grader varmt. Finns bara en sak att göra. Ut med hojen en sväng. CaptureDSC_0072Spättan och jag tog en sväng till Almunge. Det blev ett mycket trevligt besök på Almunge Café och Catering som ligger i stationshuset. Ett mycket trevligt litet fik med hembakt av Jacob Larsson. Ett fik som jag rekommenderar starkt. Ingen Delicato boll kommer över den tröskeln. Öppet hela vintern, så ta en tripp dit. Idag satt Henrik där när vi kom. Jacob hade cyklat iväg med en dressin till Faringe, men skulle komma tillbaka. Henrik ringde Lotta och Roger som dök upp tillsammans med Mona. Det blev en släktträff så här lite apropå. Mycket trevligt blev det. En mycket god Budapest bakelse och en fika blev det också.

Uppsala-Lenna Järnväg går förbi. En mycket aktiv förening med många fina gamla ånglok och lite nyare rälsbussar. Värför inte at en fika innan ni kliver ombord på LennakattenBLj5 Thor in mot Uppsala tur och retur med Ångloksförare Henrik Johansson på BLJ5 Thor. Ett magnifikt ånglok som tas om hand med kärlek av framförallt Henrik och många medarbetare till honom.

Hit kommer jag att ta Hojgänget nästa säsong. En tur runt norra Roslagen med kanske lite besök på Upplands bruksmiljöer.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: