Ser ju lovande ut.

3 11 2015

Hoj Hoj,

Morgondagen ser lovande ut. +7 grader på morgonen och +9 under dagen ochSkärmklipp eftermiddagen med sol. Det lutar åt hoj igen. Måste lämna in framhjulet snart med däcket för att få det pålagt. Inte mycket mönster kvar nu på framdäcket.

Den 13:e ska jag till ProBike och får bensinpumpen utbytt. Ett åtgärdsprogram från BMW, så denna gång får jag njuta då det inte kommer att kosta något. Det kunde finnas risk för sprickbildning i bensinpumpen. Hoppas bara att det inte minus grader då eller snö för den delen. Då får jag väl ta den på släp dit. Fungerar men är inte rätt. Som att boxera en ubåt med aktern först. Gillas inte av besättningen.

När pumpen blivit bytt och jag är hemma igen, så blir det en tripp ner till Småland för barndop.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: