En lyckad lördag.

7 11 2015

Hoj Hoj,

Taskigt väder men varmt. 10 grader. Jag hade bestämt mig för att köra iväg med ett gäng gamla, slitna däck som låg på gamla fula fälgar. 8 däck med fälg fick man köra iväg med per gång. Nu är det bara 6 stycken till kvar i garaget som ska bort och 4 utanför. Vilken plats dom tar.

Idag la jag också om till vinterdäck på bilen. Om vi inte skulle ner till Småland nästa helg,  så hade nog sommarsulorna fått varit på ett tag till. Fast å andra sidan så kör jag så lite med bilen att det är ingen fara att raspa runt med dubben.

Såg att Gummiverkstan hade öppet idag också, så jag passade på att skruva av hjulet och ner med det tillsammans med däcket för att få det omsulat. Jag ska ju till Sollentuna på fredag med hojen och det var risk för regn. I stort sett inget mönster kvar på framdäcket, så jag vill inte köra till Sollentuna med ett sådant. Speciellt inte på våt vägbana.

Kollade på mätaren och sedan den 15 Maj har jag kört 1681 mil. 300 mil till service igen. Det lär bli service tidigt nästa år. Kanske dags att boka, så man vet att man får tid :-). Fasen va milen rullar på. Bara bygga upp en buffert igen då för servicen 😦

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: