Nu är det gott….

19 12 2015

Hoj Hoj,

Den 19 December 2015. + 8 grader. Jag klagar inte. Som gjort för mig. Jaginstaweather_org_20151219_113526
som gillar att åka hoj. Så vad gör man om vädret är som på bilden till höger. Ja det finns ju inte så mycket annat att välja på, än att ta en tur med hojen.

Sagt och gjort. Så fick det bli. Monica hakade också på. En tur in till Norrtälje fick det bli. En lagom tur. Temperaturen gick lite upp och ner men inte under 7 grader kom den. Vi kom väl iväg lite sent, men bättre sent än aldrig. Vi körde ut till Lidl för att ta en koll i deras special avdelning som dom har i mitten av butiken. Där hittade jag mitt tapetbord en gång i tiden. Av aluminium och mycket robust. Lite över 300 kronor kostade det. Väl värt pengarna.

Monica´s hjälm var det ett tag sedan den var på laddning så tyvärr så fungerade inte blåtanden. Monica var möjligen glad åt det och fick sitta ifred. Hon tycker jag pratar så mycket. Kan inte förstå vad hon fått det ifrån.

Vi var runt lite på Knutby torg och kollade i olika affärer. En del småklappar blev det. Såg en fin LED DSC_0870belysning i form av stavar där ljuset ser ut att rinna ner. Jag kunde hålla mig ifrån inköp. På håll ser det riktigt läckert ut. Vid Ekebyholms Slott har dom något sådant sitter i ett träd och det är mycket effektfullt. Nu är nog dessa av en större ”kaliber” än den jag såg på Jysk. Som vanligt var vi in PÅ Ö&B för att se om Monica Jansson jobbade, men det var hennes lediga helg. Hon får skylla själv som inte jobbar när vi kommer. Ett mellanmål fick det bli. Vem kan motstå en Kexchoklad? Något av en favorit tycker jag.

Klockan hade nu blivit en bit över 15 och solen hade gått ner. Någon blinkade när vi var på väg in till DSC_0869Norrtälje som tyckte att vi bländades. Kom på att jag glömde ställa om fjädringen till 2 personer. Lite knapptrycka så var det klart. Nu skulle nog ljusbilden bli annorlunda. Många tror ändå att man kör på helljus då dom ser varselljusen och blinkar, men dom blir snart övertygade om motsatsen. 🙂

Tempen hade sjunkit till runt 5 när vi kom hem. Spolade av hojen innan jag körde in den i garaget igen. Bra att få bort eventuellt salt som lagts på vägen. Nu var den redo igen för nästa tur. Den kommer att bli redan imorgon 🙂

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: