En sommardag i December

20 12 2015

Hoj Hoj,

Som rubriken säger så var det snudd på en sommardag idag. 14 grader varmt som mest den 20 December. Helt otroligt. Det blev hela 18,5 mil på hojen idag.

Björn hade lagt ut ett evenemang på Hojgängets sida och jag nappade. Vi träffades vid OK/Q8 vid IMG_4382Arenavägen. Björn var där när jag kom och jag en kaffe och ett härligt smuligt wienerbröd. Vi snackade en stund innan vi styrde mot Rosenhill. Fina vägar. Lite blöta men annars bra. Väl framme så var det bara 4 hojar. Medans vi fikade så åkte några och några nya kom. Vi hade gott om plats både för hojarna och oss själva.

Vi satt en bra stund och snackade om hojsemestrar, känslan att köra hoj. Vi hade det mycket trevlig och satt faktiskt utomhus den 20 December. Man förundras ännu över det milda vädret. Bara att tacka och ta emot som inbiten hojåkare.

Tiden gick som vanligt och vi bestämde oss för att köra hem över igen. Hem tog vi 225:an, Gullmarsplan och Södertunneln. Ut på Sveavägen och sedan skiljdes vi vid Roslagstull. Det blev en behövlig och härlig tur.

Ett bra initiativ av Björn.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: