Domänen säkrad

27 12 2015

Hoj Hoj,

Då var domänen betald för ett år till framåt. Rätt kul att se att många följer den, men var inte så anonyma, Skriv en liten kommentar positiv som negativ. Alltid kul att se vad Ni tycker. Lite svårt att skriva ibland, men jag försöker förmedla hur jag känner det när jag är ute och kör mina turer. Långa som korta. Försöker beskriva, så att även ni som läser detta och inte kör eller åker med på en hoj ska få en liten känsla för hojlivet. Jag är lite av en drömmare ibland och kan se något väldigt vackert i ett träd, en skogsdunge eller bara en stenbumling. Sånt kan man nästan inte förklara i en text, men jag försöker. Som grädde på moset, så har man varje doft man känner under turen.

Laddar nu lite för en årssummering med vad som skett under året. Tiden går fort. Ibland önskar man det, _20151227_151627som nu, under vinterhalvåret även om denna hitintills milda vinter har främjat hojåkning ända till slutet av December. Sen kommer våren och framförallt sommaren då man vill att det ska vara sirap i urverket. Låta tiden stanna upp lite. Tillåta oss själva att stanna upp lite. Det finns mycket att se, men tar vi oss verkligen tid att uppleva det? Jag försöker i alla fall. Under våra reor med hojen i Sverige har vi sett / upplevt så enormt mycket. Träffat mycket trevliga människor. Det gäller bara att bjuda på sig själv lite. Börja den där konversationen. Då öppnar sig många, inte alla, som Pandoras box. Berättelser, minnen väller ur dom i en strid ström. Så kul att lyssna och dela med sig.

Ha de!


Åtgärder

Information

4 responses

27 12 2015
Björg

God fortsättning

27 12 2015
Runar

Tack detsamma Björg. Nu går vi mot ljusare tider igen. Svider inte alls 🙂

27 12 2015
Peter Knutsson

Alltid trevligt att läsa om dina resor som inspirerar mig att åka längre och längre bort. Det är ett väldigt inspirationsflöde när jag läser om dina turer. Var du inne på Sveavägen på juldagen? Vi blev nog en 120-150 hojar som var där. Hoj hoj 🙂

27 12 2015
Runar

Tack Peter.
Det glädjer mig mycket att höra att jag är en liten inspirationskälla för dina resor. Jag rekommenderar starkt att ta en längre tur i vårt vackra land och alla trevliga människor man träffar på. Vi övernattar på vandrarhem och jag har en sida med mina omdömen och adresser till dom. På det stora hela är jag riktigt nöjd med vandrarhemmen. Riktigt fina och välskötta.
Jag var inte inne på Sveavägen då vi var och lämnade ut paket till ett av barnbarnen. Såg riktigt härligt ut i alla fall. Hoppas jag kan inspirera dig ytterligare att ta en långtur genom Sverige. Berätta gärna hur det går.
Hoj Hoj 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: