God fortsättning.

2 01 2016

Hoj Hoj,

Så kom vinterns första snö. Den 2 Januari. Än så länge har det kommit 11 cm och det bara sedan klockan _20160102_18364113:00 ungefär. Det snöar fortfarande. Visst blir det ljust och fint. Det kan väl få vara vinter då ett tag. Får väl torrgasa i garaget med hojen. En del tycker att det är bra med ett uppehåll i hojåkandet för att få suget igen, men för mig räcker det med max 1 vecka utan att ha kört så kommer det.

Nu får man väl kanske sikta in sig på lite vinteraktiviteter då . Funderar på att åka lite pulka och grilla lite korv i morgon med några barnbarn. Det låter väl najs? Hoppas på lite skapligt väder och inte så förbaskat kallt bara, eller blåsigt. Snön verkar ju finnas i alla fall.

Ikväll startar Dakar Rallyt. Hoppas Eurosport är bättre i år att hålla tiden. Dom senaste gångerna har programmen innan dragit ut på tiden så inspelningen man ställt in för Dakar har det varit antingen snooker eller dart. Lika intressant som att se målarfärg torka. Men motorsport får alltid stryka på foten och lämna plats._20160102_193452

Ha de!

 

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: