161 dagar kvar….

14 02 2016

Hoj Hoj,

161 dagar. Det är ju en bit bort. Satt igår kväll och tittade på bilder från semesterturer som vi gjort. Vilka minnen. Vilken längtan. Att åka på semester med hojen är det bästa som finns. Så enkelt, så okomplicerat. Bara packa väskorna kvällen innan med det absolut nödvändigaste. Ingen extra tröja för att jag kanske kommer att använda den. Dator och alla laddare i tankväskan.

Haka på alla väskor och på med hojkläder och glida iväg. Mot Leksand som alltid är första stoppet. Så härligt när vi kör in på Parkgattu 6 och alla i personalen kommer ut och hälsar oss välkomna. Det känns som att komma hem på något sätt. Alltid nya vägar dit. Det finns så många vägar att välja på. Gillar verkligen norra delen av vårt land. Tyvärr lite sparsamt med vägar i västra delen av Jämtland och Lappland. Det finns inga vägar norr-söder läns gränsen. Antingen får man åka in i Norge eller så ut igen österut för att ta sig åt norr. Sommarens turer är klara. Vi har en norr och en söder.

Många tycker jag planerar för mycket, men jag gillar det. En trevlig vintersyssla. Kul att se när man gjort turen och ibland minns man olika ställen från BaseCamp kartan. Varje dagsetapp innehåller minst en sak som vi ska se/ besöka. Det gör det även lite roligare för spättan. Söderut finns det hur många vägar som helst att välja på. Boken Nya Upplev Sverige ger även tipps för varje landskap och fina vägar. Jag har tittat i den nu också och dragit om lite vägar till dom som anses vara fina. Insåg just att på semestern i år kommer vi att vara i alla landskap utom Bohuslän, Närke och Öland. Det gör alltså 24 landskap.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: