Sverigekartan tar form

25 02 2016

Hoj Hoj,

Då har jag piggnat på mig igen efter bihåleinflammationen. Var ganska sänkt ett tag. Orkade inget. Som tur var så var det ganska kallt så abstinensen höll sig borta. Hade varit riktig pest om det hade varit varmt (>+3 grader). Nu låg det runt nollan och strax under.

Jag fick en idé om att fästa nålar på en Sverigekarta på dom ställen vi varit på och dra brodergarn runt nålarna. Nu är DSC_0961den klar till och med 2015 års semestertur. Bara dom turer vi gjort på semestern är markerade. Av förklarliga själ så får jag inte plats med dom mindre turerna på runt 30 mil som det kan bli en kväll efter gruvskiftet. Övervägande Norr än så länge. I år bir det först åt Norr och sedan åt söder. Av landets 27 landskap kommer vi att besöka 24 stycken. Endast Närke, Bohuslän och Gotland kommer vi inte att besöka. Kanske kommer att inrikta oss mer på söder framöver. Man vet aldrig. Finns så mycket att se åt båda hållen. Söder, om man nu håller sig till Sverige, verkar lite kort, men man kan ju vara längre kanske på vissa ställen. Vi får se vad framtiden utvisar.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: