Lite puts på prylarna skadar aldrig.

24 03 2016

Hoj Hoj,

Halvdag i gruvan som det var så kom man hem i skaplig tid. Tid för att ta och tvätta min hoj och den övervintrande RSCN0356Sukan. En kopp äkta kaffe när jag kom hem. Färdigt och framdukat av älsklingen. Sen svidade jag om och körde ut min hoj. Sonax fälgtvätt och lite OKQ8 Premium avfettning. Tog av väskorna och där va det en hel del grus. Konstigt. Fram med högtrycken och en hink med vatten och Sonax glansschampo. Sen körde jag igång. Tempen låg på 7 grader så det var alldeles lagom att hålla på i. Det var behövligt kan man säga. nu blänker det igen.

Nästa hoj som skulle få en tvätt var den övervintrande Sukan. Startar direkt nu. En fröjd. Till och med så den spann loss uppför garaget. Det DSC_0994gjorde den inte för. Man fick varva och möta upp med kopplingen. Nu var det helt annat. Kraft i motorn. Som en V-Twin  600 cc skall vara. Nu står den också och glänser i garaget. Väntar på ny olja och filter och ett par nya bromsklossar. Var slitna så en hel säsong till hade nog inte gått. Bäst att byta i tid. Blir ett besök på Lelle dagarna för köp av delar, så man vet att det är rätt delar 😉
Själv ska jag köa regnställ eller i alla fall regn byxor. Dom förra ”gick” sönder i höstas.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: