Inte så mycket hojkörning..

28 04 2016

Hoj Hoj,

Ja nog har det varit Aprilväder allt. Hela registret på en och samma dag, Sol, regn, snö och hagel. Hoppas det ger sigDSCN0478 snart. en liten kort tur tog Monica och jag runt Skedviken. Vi stannade till vid Fasterna kyrka och tog ett kort av Mörby Slottsruin. Tänk vad dom murarna varit med om. Stora skepp som la till vid Skedvikens strand intill slottet. Nu får man inte besöka det på grund av rasrisken. Tråkigt att det inte säkras upp så man kan besöka det.

Vi fick i alla fall en liten tur på c:a 1 mil. Ingen åskvärme, men det gick bra ändå. Man behöver inte så lång tur för att stilla den värsta abstinensen. Bara det blir varmare så blir det längre och längre turer.

Passade på att utsmycka packväskorna på min BMW. Självlysande text gör att man syns ännu bättre i mörkret och i skymning. Dessa dekaler gjorde min dotter Jeanette Holmqvist (klicka på namnet för att lägga en beställning i meddelanden). För dessaDSCN0494 40mm x 250 mm tar hon 50 kronor styck. Finns i flera färger, men för montering på hoj så är det ju bara tillåtet med gult framåt och rött bakåt. Var sugen på att ta blå bakåt, men men….
När texten är applicerad tas skyddsfilmen bort och bara bokstäverna sitter kvar. En viss försiktighet när filmen tas bort så inte bokstäverna följer med.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: