Jordens blåsning!!

7 05 2016

Hoj Hoj,

Idag gick jag på tidernas största blåsning. En otroligt trevlig blåsning.

Jag hade tänkt samla mina vänner och kompisar på en liten fest hemma på gården. Jag beställde smörgåstårtor. Körde skräp till återvinningen. Slet som ett djur hela fredagen. Köpte en massa plastglas, bestick, papperstallrikar. Bar ut en massa bord och stolar.  Så var det klart att ta emot gästerna.

Christoffer och Jennifer kom först. Vi började käka smörgåstårta. En stund efter hörde jag ett muller och förstod att detDSCN0562 var Tommy och Eve som kom. Dom gled iväg åt fel håll, men dom var strax tillbaka. Dom fikade och vi pratade en hel del. Sen kom Suss. Jag blev så glad att se henne då jag inte hört av henne på länge och fick veta varför. Så glad att hon kämpade sig ut till mig på denna dag. Jörgen med dotter kom och strax därefter kom Rickard. Klockan gick och inga mer dök upp.

Ted kom och berättade en tårdrypande historia och behövde min hjälp med ett släp. Klart jag ställde upp även om jag hade gäster vid bordet. Bad om ursäkt för att jag måste åka iväg, men att jag skulle vara tillbaka snart. Ted sa att han skulle hämta pengar i ett kuvert för ett jobb han gjort och körde iväg på en annan väg i närheten av där han bor. Passerar en parkerad SAAB med ett registreringsnummer som jag kände igen bokstäverna som Johan´s men ingen klocka ringde ändå. Såg några hojar som stod parkerade en bit upp. Fortfarande ingen reaktion. När jag passerade alla som stod ute så tog det ändå en stund innan polletten ramlade ner.

Där stod dom, hojkompisar, barn, barnbarn, svärdöttrar, svärsöner med flera. Med gråten i halsen klev jag ur bilen för att mötas av sång och hurrar rop. Det blev en helt fantastisk slut på en tårdrypande historia levererad av Ted. Jag inser att jag är omgärdad av flera potentiella skådespelare. Helt otroligt att dom lyckats hålla detta hemligt för mig då planeringen inför detta hade pågått under en ganska lång tid innan.

Tack alla som var där och gjorde denna dag till ett minne för livet.
Ett speciellt tack till Ted, Viktoria, Elin, Anne-Charlotte och Micke.

Hälsningar från en grundlurad ”gubbe”

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

7 05 2016
joebona

Hahahaha, härligt.

8 05 2016
Runar

Ja det var verkligen lyckat av dom 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: