Semesterplaneringen fortsätter

12 05 2016

Hoj Hoj,

Semesterplaneringen fortsätter. Två dagar bokade. Den 28 Juli är det Världens längsta linbana i Mensträsk. Stuga, kabin bokad och biljetterna har kommit. Kommer att bli så kul att uppleva. Nästa datum är den 1 Juli då jag ska försöka få en tid för årsservice av hojen i Sundsvall. Skulle tro att det går bra. Ringer dom imorgon. Kostar lite, men samtidigt kan man få den uppdaterad i programvaror om det finns något nytt och koll på om några service åtaganden som skall göras. Hittade service boken som var sist i manualen. Tar med den så kan dom fylla i förra årets service också.

Vi kommer då att få en extra dag att vandra runt i Umeå annars kommer vi att åka iväg från Sundsvall på en söndag. Nu blir det förhoppningsvis service på förmiddagen och sedan fortsätter vi söderut. Det är kul med lite planering. Inte för mycket, men så där svenskt lagom ni vet. Endast dessa 2 dagar är bokade datum på en 3 veckors hojtur.

Garmin fick nya kartor igår nu är det 2017.10 som gäller. Höll på bli den sista kartan i den. När jag åkte från gruvan satte jag inte fast den riktigt i hållaren visade det sig då den lossnade på Kungsbron och dråsade i asfalten och åkte c:a 10 meter. Åkte ifrån hojen i alla fall och studsade upp på trottoaren. Såg hur begravningen av den var nära. Satte den i hållaren igen (ordentligt denna gång). Den tände upp och fungerade utan problem. Stabila grejer måste jag säga. Tur att jag inte hade så hög fart och att den for upp på trottoaren istället för ut i gatan.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: