Visst är det beroendeframkallande.

15 05 2016

Hoj Hoj,

Att köra hoj har sina sidor. Särskilt när man inte kan köra. Körde varje dag till gruvan förr veckan och nu har jag inte kört på 2 dagar. Känns som evigheters evighet sedan. Tråkväder hela helgen. 8-9 grader varmt, men känns mycket kallare. Nordan vinden biter i skinnet. Nu är det 6 grader och regnar. Droppar igen från altantaket. För inte så länge sedan så droppade det av snö som smälte.

Man blir så beroende, fäst vid det. Svårt att förklara för någon som inte kör hoj, men alla som gör det vet. Känslan, Friheten,  Avkopplingen man känner när an sitter på hojen. Rullar fram genom roslagsskogarna. Man behöver inte köra så långt, men visst sitter det fint med en riktig långtur efter gruvskiftet. Väntar och längtar efter dom varma sommarkvällarna. Hoppas dom kommer i år. Förra året var det inte så mycket med dom. Åkte en sväng upp till Gävle och på hemvägen sjönk tempen till runt 4-5 grader. Visserligen var det bara 16 grader då jag åkte vid 19 tiden.

Tveksamt om det blir hoj till gruvan i morgon. Beror på vädret men visst hoppas man.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: