En kort kvällstur

19 05 2016

 

Hoj Hoj,

Många mil ar det blivit den senaste tiden. Till och från gruvan en vecka blir 66 mil ungefär. Enformigt, men att sitta på hojen gör en gott. Ikväll tog Monica och jag en sväng till Arlanda och kollade in lite flygplan. Lika imponerande varje gång. Ser fint ut när dom går in för landning. Ska filma en landning på riktigt nära håll nån gång.

.Idag kom det lite godsaker igen från Touratech. Det har blivit en del prylar nu. Denna gång små väskor för motorbågen.DSCN0608 Man kan aldrig få för lite packningsmöjligheter när man åker på semester med hojen. Vi har visserligen klarat och bra utan dessa, men finns dom så kommer dom nog att fyllas med något. Kan vara bra att ha något som man behöver lättillgängligt kanske. Utan att behöva rota runt i dom stora packväskorna. Jag har ju även en tankväska där jag har olika laddare, dator och konverter. 12v till 230 för att ladda dator och hjälmar under färd.

En ny investering av en konverter som ger en ren sinusvåg. Ett måste tydligen för känslig apparatur som t.ex en dator.Växelriktare Köpte en billigare förut som hade modfierad sinusvåg, men med den var det risk att elektroniken i datorn kan skadas. Känns dumt att chansa så det är bara att investera i en annan. Kjell & Co hade lite olika varianter och ska spana in den minsta av dom. Behöver ingen större uteffekt.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: