Äntligen helg igen.

20 05 2016

Hoj Hoj,

Nu är det bästa kvällen i veckan. Fredag kväll. Hela helgen ligger orörd. Planeringar finns. Hojtur med Hojgänget till Pythagoras Industrimuseum i morgon Lördag. Vädret i helgen verkar bli på topp igen. I like it. I Love it.

Åkt hoj till gruvan hela veckan  igen. Åker tidigare in på morgonen och via Norra Länken och Klarastrandsleden går det fint. Hem idag var det något helt annat. Det märks att värmen kommit och många tar sig ut till Roslagen igen. På hemvägen började köerna redan i Norra Länken. Hastighet c:a 5 km/h max 10. Helt sjukt. Inte ens med hoj går det att ta sig fram om man nu inte vill fara runt utanför spärrlinjen i vägrenen. Några gör det, men skulle nåt hända så ryker kortet garanterat. I alla fall på 6 månader. Inte värt det. Även om man litar på sig själv så litar jag inte för 5 öre på mina medtrafikanter i feta Q och X modeller.

En annan iakttagelse jag gjort är angående Tessla. Blinkers verkar vara en riktigt energislukande facilitet som dom skiter i. Kanske inte heller finns. av dom jag set så är det inte många som använder sig av blinkers. Kom just på varför inte så många nya har det. Det rätta ordet är väl körriktningsvisare och det vet ingen vad det är när dom ska fylla i vad bilen skall få för utrustningen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: