Nog längtar man….

1 06 2016

Hoj Hoj,

Sitter varje morgon nu med en kopp äkta kaffe. Tittar ut. Solen står som spön i backen. 15 grader varmt. JaDSCN0674 nog längtar man ut. Tänk att koka lite fika och packa ner i väskan och bara dra iväg tidigt en morgon. Inget mål bestämt, men för att komma till lite mer okända eller vägar jag inte åkt så blir det runt 15 – 20 mil bort.

Väster ut lockar och då är det bortom Eskilstuna som gäller. Kört många småvägar mot Eskilstuna. Dom som finns tror jag. Bortom Eskilstuna är det lite outforskat. Ännu i alla fall. Skulle vara kul att dra iväg och kolla.

Vet inte hur jag ska förklara hur det känns. Jag har kommit in på detta förr när jag suttit och funderat. Man tänker så mycket under tiden man kör hoj. Sån avkoppling ändå. Trots att man får hålla uppsikt över alla som vill köra ihjäl en. Dom är många ska ni veta. För många av  turerna så finns det incidenter som kunnat sluta illa om man inte räknat med det oförutsägbara. Ska väl säga att typen av hoj och klädsel gör ändå att många ser och tänker till. Inte kanske för att det är en hoj utan för att man liknar en viss kategori. Gör mig absolut inget. Snarare tvärtom.

Tänk bara om det där plötsliga skulle hända.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: