Glädjeämnen.

10 06 2016

Hoj Hoj,

Då var det fredag. Så skönt en orörd helg framför. Den ska fyllas med besök hos Lelles MC, hjälpa en kompis med lite hojmeck och eventuellt en långtur på söndag. Helgen ser ut att rulla på utan större problem.

Ibland kan man bli så där riktigt glad och nöjd på något sätt. Skulle koka mig en kopp äkta kaffe. Såg att Bumsen står _20160610_185445ute ännu. Passar på att rulla ner den, observera rulla ner den, mellan störtskurarna som har avlöst varandra under eftermiddagen. Innan jag kunde vända runt hojen i garaget behövde jag flytta runt lite cyklar. Medans jag höll på där och stuvade om cyklarna kände jag mig så där konstigt glad. Glad för att jag kan gå. Gå upp för trappen och koka mig det där kaffet. Glad för att jag har en fin hoj på gården som snart ska ner i mitt garage. Glad för att jag har en fin bil. Glad för att jag har en fru som kommer hem i morgon förmiddag efter sitt arbetspass. Glad för att Andreas fått ett jobb. Glad åt koppen till höger som påminner mig om Norrlandsturen förra året då vi äntligen fått ”fast mark” under både hjul och fötter. Glad för alla dom vänner jag har.

Ha de gott och vara rädda om er och andra.

 

 

 

 


Åtgärder

Information

2 responses

10 06 2016
joebona

Är du glad så är vi glada. 🙂

10 06 2016
Runar

Det låter bra Paul 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: