Laddningen har börjat.

13 07 2016

Hoj Hoj,

Nu har vi nästan packat klart. Det gäller å va ute i tid. Testade och reste tältet. Superfint att resa på ett par sekunder. Lyckades också få ner det i väskan utan att dragkedjan blev alltför spänd. Luftmadrass. Monica´s regnkläder och sovsäckar framplockade. Mina regnkläder liger i topboxen på hojen. Åkt till och från gruvan nu sedan den 27:e Juni då biljetten gick ut. Ska fasen inte köpa någon biljett  till den röde nu innan semestern. Reskassa kostar det 100 kronor per dag. För 279 kronor så kör jag till och från gruvan i nästan en hel vecka. Det kallar jag spara pengar det. Jag har inte behövt regnkläderna ännu ( ta i trä ). Tisdag till och med Fredag nästa vecka ser dom ut att behöva användas. Fast då är det slutspurten så då e man glad ändå.

Jag kollade efter POI (Point Of Interest) till Garmin över campingplatser i Sverige, men se det fanns inte några sådana inte. Hela Europa fanns såg jag, men vill bara få Sveriges. Jag la in några längs turen manuellt istället. Lite pyssel men det går ju också.

Ett datum ni ska lägga på minnet är den 28 Juli och tiden är 13:15. Då blir det livesändning från världen längsta linbana. Det vill säga om det finns mobiltäckning. Man vet aldrig däruppe. Telia kort i semesterluren så det kan finnas en chans i alla fall.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: