Dag 9 – Söndag 31 Juli

31 07 2016

Hoj Hoj,

Vi lättade från Sundsvall. Tältplatserna var igen bra då dom låg i en sluttning. Jag klarade mig som är 189DSCN1033 cm lång, så jag låg med fötterna mot tältkanten. Värre för Monica som hasade ner hela tiden. Saken blev inte bättre av Letter som trodde dom ägda campingen. Dom kom hem runt 3 på natten pratade högt och skrattade och klockan 5 var dom ute igen.

För övrigt så var den vackert belägen vid Östersjön. Mer inriktad på husvagn och husbil. Det ställe där inte dom kunde stå på blev tältplatser. Vi packade ihop våra saker och lastade hojen och tog sikte på Smedsnäs. På Nianforsvägen kom en vit VW upp bakom och blinkade med lysena. Vägen var så guppig så jag var inte säker på om han blinkade eller inte. Jag såg sedan att han blinkade höger ochDSC_0217 blinkade med helljuset. Min första tanke var att vi tappat något. Jag stannade till och ur kliver Per Pahlen. Det är tredje året i rad som vi spontan träffas på vägarna i norr. Underligt att vi stöter på varandra på vägarna norrut.

Vi snackade en stund och fortsatte sedan mod Smedsnäs. Många kringliga krokiga vägar blev det. En bit på väg så ställde jag om siktet direkt till Avesta. Ringde och chansade på ett och fick napp med en gång. En kabel hade släppt från lödningen i spiralskarvsladden för att koppla till inverten. Min hjälm la av och jag skulle ladda den med det blev tji det. Ville få igång den igen så det blev vandrarhem. Passar också på att ladda alla enheterna som inte är så få direkt.

Vandrarhemmet är kalas. Vi har hela övervåningen för oss själva. Någon verkar röra sig på undervåningenDSCN1038 ibland. En stor balkong med kvällssol finns också. I morgon åker vi till Lundgrens Motor och servar hojen och sedan åker vi hemåt för en mellanlandning.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: