Tillbaka i gruvan

22 08 2016

Hoj Hoj,

Då var första dagen efter semestern avklarad. Det går ju alltid bra bara man är på plats, men det var otroligt segt i morse. Jag har aldrig hört en kudde skrika högre. För att inte tala om täcket som hade lindat sig flera varv runt mig och höll mig fast. Lyckades till slut ta mig loss och så småningom ta mig ner till Den Röde.

Klockan är 21:05 och det är kolsvart ute. Jag hade tänkt ta en hojtur ikväll efter gruvan, men så fort jag klev ut från Den Röde, så började det regna. Käkade en gourmet middag alldeles själv (risgrynsgröt på tub). Zappade runt på dumburken, men det var inget intressant. Satte mig här istället och plitade ner några ord. Vi tänkte åka ner till Linköping i helgen som kommer. Det är Flygdagarna där. Kollade runt lite efter vandrarhem idag, men det verkade fullt. Nu ska man inte lita helt på webtjänsten då jag sett enligt den att det varit fullbokat, men har jag sedan ringt så har det ändå funnits lediga rum. Kan ju vara avbokningar, men inte troligt då jag märkt detta rätt många gånger. Det skulle kunna bli en kul liten utflykt.

Det kommer att bli en tidig krypa-ner-i-sängen kväll. Det ser ut att kunna bli hoj till gruvan i morgon. Blir nog en tur på kvällen också med gumman. Vi hade hoppats på en tur igår, men det regnade hela söndagen. Får nog räcka så här. Sitter och gäspar, så varför sitta uppe. Nä marsch i säng med dig.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: