En sådan där dag…..

9 10 2016

Hoj Hoj,

Söndag den 9 Oktober. 5 grader varmt. Regn. Hojen fick vara i garaget. Tanken var att åka till Grönsöö slott med BMW klubben för att kolla in äppelmarknaden. Blev inget. 5 grader varmt. Regn

Fick lite annat gjort på datorn i alla fall. Länge funderat på något videoredigeringsprogram (vilketlångtord) :-). Kollade in några alternativ idag och dom flesta kostar skjortan och nu snackar jag sidenskjorta. Fastnade till slut för MovAvi Video Suite 16. Kostade ändå 800 kronor, fast billigt jämfört med alternativen. Jag har kört med Windows MovieMaker hitintills, men gratis är ju gratis och man fick ge avkall på kvalitén. Nu blir det superkvalitet på dom konverterade filerna.

Satt vid köksbordet idag och tittade ut. Drömde mig bort eller snarare tillbaka. Tillbaka till sommaren som var. Dom ställen vi var på. Det vi upplevt. Va skönt vi hade det ändå, trots regn och storm. Tänk att man är så bra på att sortera bort sådant som inte är så bra. Är väl i och för sig en himla tur det. Skulle vara jobbigt att kanske bara minnas sådant som inte var så bra. Sådant som inte får endorfinet att flöda.

Nu är klockan 22:12. En ny vecka framför sig i gruvan igen. Ser inte ut att bli hoj till gruvan på ett tag framöver nu. Tråkigt, eller Beight som jag brukar säga. Ni som kanske funderat på det uttrycket ibland. I morse hade jag en dröm som var så verklig att jag nästan trodde det hänt. Tänk att man kan ha en dröm så intensiv. Så verklig. Inga människor jag mött, men skulle jag se dom, så skulle jag känna igen dom. Inga diffusa ansikten som det brukar vara, utan helt klara. Det gav mig en märklig känsla.

Dagen kan annars sammanfattas med, 5 grader varmt. Regn.

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

4 11 2016
oposiciones de prisiones

oposiciones de prisiones

En sådan där dag….. | MC Turer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: