Vilket skitväder

25 10 2016

Hoj Hoj,

Ja nu är det verkligen höst. Regn och blåst. Städa garaget väder skulle man väl kunna säga, men så hamnar man här. Ja nån ska ju göra det också så man får väl offra sig. Hoj jackan ligger i alla fall i tvättmaskinen. Måste bli torr tills på fredag, då det möjligen skulle kunna bli hoj till gruvan. Torkskåp skulle vara perfekt. När väl den är tvättad med impregneringsmedel, så ska den helst torkas i torkskåp. Bäst effekt då på medlet. Det har fungerat utan också, men men…

Som det såg ut på väderprognpsen så skulle det bli sol och 7 grader varmt när jag behöver åka och upp till 9 grader vid hemfärd. Skulle inte vara så dumt att få köra lite igen. Det var ju ett tag sedan nu. Känns som evigheter, men var kanske nån vecka eller 2 sedan. Födelsedagskalas har klarats av på löpande band. Dexter 7 och Nellie 4. Dexter som lär bli en blivande crossåkare. Kör redan nu så det dammar om det. Gammel gubben (jag) ska ut nästa vecka någon dag om det blir skapligt väder. Det kommer att bli nåt det. Lär bli lite ”hoj hoj live” från det och säkerligen även foton. Ska bli kul. Hoppas vädret håller sig.

Jackan får ta några varv till i maskinen. Kan vara färg som ”blöder” ut på det gula partiet, men jag vet inte. Ingen expert på det där.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: