Alla helgons afton

4 11 2016

Hoj Hoj,

Alla helgons afton. Helgen då kyrkogårdarna fullständigt lyser. Tusentals lyktor lyser upp gravplatsernadsc_0067 och minneslundarna. Stämningsfullt. Vi var upp och kollade så det lyste och satt ljus i minneslunden. Kan väl inte påstå att jag är speciellt troende, men kyrkor och kyrkogårdar är en fin, lugn plats. Under semestern brukar vi ibland knalla in i kyrkor och titta och tända ett ljus för våra kära.

Såg i en grupp på FB om ett ställe nära Rimbo (Österledinge) som det har blivit lite mystik kring. Ett område med asfalterade vägar i skogen och ett fåtal villor. Det verkar som om exploateringen helt plötsligt upphört av någon anledning. Skulle vara kul att veta liteskarmklipp mer om detta. Kollade på en fornminneskarta och hittade lite intressanta uppgifter som kanske kan förklara varför exploateringen stoppades. Nu är jag inte hundra på att just detta är platsen ännu. Väntar på en annan karta.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: