Hoj tur vs hoj vård.

26 11 2016

Hoj Hoj,

Tänkte jag skulle ta en tur med hojen idag. Tittade på den när jag hämtade in ved och insåg att det var nödvändigare med en tvätt. Skapligt skitig och bra att få bort salt från den. Det har ju ändå blivit några mil nu på ett par dagar så man får vara nöjd. I alla fall för tillfället.

Det finns medel och det finns medel. Ska man använda rengöringsmedel så ska det vara  ett som dsc_0108fungerar. Inte något som får maskrosorna att blomma. Nä sånt skit e bara slöseri med tid och pengar. Nu tror jag inte OK/Q8 ´s Premium avfettning varken tar död på Nordamerikas jordekorrar eller delfinerna i världshaven.  Det jag kan säga är att det är otroligt bra för att tvätta hojen eller bilen med. Lite gelé aktigt och sitter kvar och löser upp fett och asfaltsstänk. Bara att spola av sedan och hojen blir glänsande blank igen. Går på med lite premium schampo. Sonax Glansschampo. Pricken över i:et. Man behöver egentligen inte gå över med torktrasa efter för den ger inga fläckar när vattnet torkar bort. Fast bara för att man gillar att smeka över former 🙂 så tar man fram sämskinntrasan och smeker på lite. Sådant ligger ju i ens natur så att säga.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: