Krokodilsoppa

28 11 2016

Hoj Hoj,

Idag lagade Nellie och jag krokodilsoppa på Öron – Näsa – hals mottagningen i Mörby. Det var ettdsc_0112 avancerat recept. Som tur var fick vi tag på en lagom stor krokodil. När jag satt där på golvet med Nellie kom det fram en liten Nellie till. Hon hade en sköldpadda (i tyg) med sig som också var en duktig kock. Nog inte ofta som dom vuxna slår sig ner på golvet och kör igång en låtsaslek. Vi hade jätteskoj och föräldrarna fick förstås smaka av våran utsökta korokodilsoppa.

För en stund så glömde dom bort att dom var hos doktorn och bara i ett eget kök och lagade mat. Det vispades ordentligt i grytorna. Ingen risk att något brändes vid där inte. Det blev en heldag med Jennifer, Nellie och Hugo.
Nog är man rik ändå ❤ ❤ ❤ ❤

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: