Julfest..

10 12 2016

Hoj Hoj,

Det blev en annorlunda julfest med jobbet. Inga färdiga rätter när vi kom, utan vi fick själva tillaga och servera. 50 personer i ett restaurang kök. Gick faktiskt ganska bra. Förrätt, två huvudrätter och efterrätt. Laget som jag tillhörde gjorde efterrätten, En slags kolafylld smördegsform och glass  (utan att vara expert) och svartvinbärs flarn med någon krydda på. Svartvinbärsflarnen blev inte klara då vi gjorde dom lite för tjocka. Dom han inte torka ihop till flarna. Hur som helst så blev vårat lag uttagna till en finalomgång. Tyvärr så var jag tvungen att lämna då kommunikationerna inte går hur länge som helst för en annan.

Funderade på att leta upp en T-banestation, men knallade på och såg 59:ans busshållplats. Kollade in och det skulle komma en om c:a 15 minuter. Satte mig ner på bänken. Nu hände det en sådan där konstig grej som man inte riktigt kan förstå. Två tjejer kom gående, rätt glada i hatten, och det visade sig att den ena av dom talade om för den andra vart hon skulle ta vägen för att komma hem. Det visade senare att hon skulle åt samma håll som mig. Jag sa att hon kan haka på mig, så ser jag till att hon kommer hem, elller åtminstone med rätt tunnelbana och tåg. Sista tåget hade gått, så det blev följe på bussen också en bit.

Det kändes riktigt bra att lotsa henne säkert genom Stockholm och mycket trevlig att prata med. Tänk ändå, så att vissa val man gör kan bli så lyckade. Resan gick så mycket fortare denna gång 🙂

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: