Det är stort därute….

14 12 2016

Hoj Hoj,

Sitter vid köksbordet och snurvlar. Bosse lirar Phil Collins – In the air tonight. dscn1574Den här stora bollen var där. In the air. Långt bort. Sprider lite svagt ljus över oss. På 1,3 sekunder når ljuset oss från månen. För att få lite perspektiv till storheten där ute, så tar det från kant till kant på Vintergatan 100 000 år för ljuset att färdas.
Rätt skapligt kort på något som är 380 000 km bort. ( Nikon Coolpix S9900 )

Är vi ensamma? Verkar otroligt. Som en sa som jämförelse om det fanns utomjordningar och tog upp en hink med vatten från världshaven och konstaterade att det inte finns fisk i haven eftersom hinken var tom på fisk. Så kan man kanske se det.

Man har ju haft bloggen ett tag nu och blivit tvungen att uppgradera den för att få mer utrymme för bilder. Med det så kan jag nu även lägga upp filmer och musik. Testar med musik från en av dom bästa låtarna som Toto gjort.

Ha de!

 

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: