En kylig dag

9 01 2017

Hoj Hoj,

Kung Bore har lugnat ner sig lite. Från 17 – 24 minusgrader så är det nu +2 grader igen. Snön har smält ordentligt på vägen utanför. Lite till så är den farbar för 2 hjulingen.

Ja en bit in på nya året har vi kommit nu. Årets och förhoppningsvis sista begravning har vi varit på. Det var vackert. Väldigt mycket ljus i kyrkan. Många gäster av en saknad kille. En biker som nu letar upp nya vägar där solen alltid skiner. Så många, alldeles för många, ja till och med en enda som drabbas av cancer är för många. Stöd cancerfonden så det finns hopp för flera.

Längtar till sommaren och långa hojturer. Ingen koll hur långt det är till service, men det sköter hojen om. Misstänker att det blir en tidig service och en till som vanligt under semestern. Jobbigt när det bara är 1000 mil mellan service intervallerna. Fast som jag sagt förut. Jag har ju hojen för att jag ska köra med den.

Stuga bokad för skoterkörning i slutet av Mars. Kommer att bli kul. Ny erfarenhet igen. Bra att testa utifall man får för sig att flytta upp till norr när vi får pension. Kan ju vara bra med en skoter då, så man inte blir galen under vinterhalvåret.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: