Tockna luringar…

30 01 2017

Hoj Hoj,

Ja tockna luringar dom är SMHI. Inger hopp om värme för att sedan lägga om kursen helt. Flytta fram dom +5 grader som skulle komma på onsdag. Flyttar den sedan till Lördag för att sedan ta bort den helt och till och med ha mage att skicka på lite flingor igen på kommande Måndag. Ja ja. Kalciumkloriden väntar. Finns kvar av den. Får ju hitintills vara rätt nöjd för att inte säga riktigt nöjd med vintern. Fast den är ju inte över en på långa vägar. Februari och Mars kan vara riktigt jobbiga.

Helgen som var var riktigt trevlig. Lördagen besökte jag MC Mässan. Kunde förstås varit lite bättre om spättan var med, men jag hade trevligt sällskap av Macke från Norrköping. Vi gled runt och mest spanade vi in adventure delen av hojarna. Några stack ut lite mer än övriga. Sugen på några provturer i vår / sommar. Få se om jag törs. Brukar vara farligt. Jag är annars helt nöjd med min BMW, men service intervallen och priserna tilltalar mig inte. 1000 mil är för kort för mig som kör närmare 3000 mil per säsong. Då blir det ju minst 2 stycken med en totalkostnad på runt c:a 8500 kronor. Åt helsike för mycket helt enkelt. Enda anledningen att jag inte servar själv är att jag har garanti kvar. Hade jag inte den, så hade jag skött den själv och någon gång ibland lämnat in för att se om något åtgärdsprogram för att byta ut delar kommer upp.

Söndagen blev det en spännande bioföreställning. Vem lurar du Alfons? Nellie ringde och sa att det var dags för oss att gå på bio igen. Så blev det förstås.Täby Centrum. Nu parkerar jag 4 timmar gratis också.  Blir inte mycket, för att inte säga ingen alls bio för övrigt. Lite meckigt då man bor i södra Norrland typ. En timmes bussresa in till Tokholm för bilen vill man ju inte ha med sig och törs fan lämna den på en infartsparkering. Det får väl bli MOS och IMAX någon gång. Det där någon gång känner jag till. Översätts med typ aldrig, men tanken finns.

Helgen gick med en rasande fart. Det går ju fort när man har kul. Jag tror Nellie blev nöjd också. Hon fick ju favoritmaten när vi kom hem också. Spagetti med köttfärssås.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: