Det blev en härlig dag vid sjön.

11 02 2017

Hoj Hoj,

Funderat ett tag på om det inte var dags att ta en grillträff ner vid sjön. Bestämde för en vecka sedan attdscn1710 idag skulle vi ta den. Vi blev ett skapligt gäng. Det blev Ted, William, Jennifer, Nellie, Hugo, Jeanette,Freddie, Moa, Lucas, Nora och några av våra barns kompisar och deras barn. Vi grillade korv, fikade och en av papporna stekte pannkakor till barnens förtjusning. Pulkorna  och bobbarna kom fram och man gjorde några graciösa åk ner för backen ut på sjön.

Några var ute på sjön och fiskade efter gädda. Jag var ut till dom och pratade. Isen var 20 cm tjock och riktigt kärnis. Det var nog mer än hobby fiskare. En massa spön ute och motorborr. Åkte runt till lite olika sjöar. Fick veta det  som jag dscn1712hört tidigare att det fanns Gös i Långsjön. Dom hade levande agn för gäddfisket i en tunna. En batteridriven luftpump för att syresätta vattnet. Nu hade batteriet tagit slut och han trodde han hade fler med sig men så var inte fallet. Jag tog förstås bilen hem och hämtade lite batterier som jag sedan var ut med. Han frågade vad han blev skyldig, men jag sa att just idag så delar vi ut batterier gratis i Rimbo.

Det blev många mysiga trevliga timmar och tänk att kaffe och grillad korv är sådär extra gott utomhus tillsammans familjen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: