Det ljusnar nu

14 02 2017

Hoj Hoj,

I morse när jag hämtade in ved kom jag på mig själv att jag tände inte lampan i mössan. Det var så pass ljust så jag såg vad jag höll på med ute på gården. Helt underbart. Jag gick ner till bussen och det var snudd på att gatubelysningen höll på att släckas. Fåglar som kvittrar. Underbara dagar har jag hört. Inte haft möjlighet ännu att ta mig ut på lunchen, men första bästa tillfälle tar jag. Ut på en promenad i Tokholm. Kameran med förstås. Fånga lite ovanliga motiv eller kanske helt vanliga.

Satt på bussen i morse och läste på FB. Fick lusten att lägga ner hela FB grejen. Fanns inget skoj. Ingen glädje. Såg bara elände. Såg bara verkligheten. Vet fortfarande inte hur jag tänker göra. Kanske bara blir bloggen framöver. Återstår att se.

Ja det är några år sedan nu då vi träffades i lekparken. På den vägen är det. Den sista Maj har vi varitvalentine gifta i 30 år. Tiden går fort. Vi har gjort många resor ihop och många till kommer det att bli. Vi älskar vårt land och dess variation i landskapet. Norr som söder har alltid det där speciella som fångar våra hjärtan.

Bilden är från vår semester 2014 i norra delen. Närmare bestämt i Oxberg och vi tittar ut över Österdalälven. En underbar kväll i Juli månad och helt obesvärade från knott och mygg. Underbara minnen tillsammans från alla dom pärlor vi upptäcker under våra turer.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: