Ansikten..

15 02 2017

Hoj Hoj,

Ansikten. Ja det finns rätt många. Kollade in några på tunnelbanan i morse. Rätt intressant. Dom flesta stirrar ner i sina mobiler. Man kan nästan utläsa på deras miner och ansiktsuttryck hur dom mår. Man kan måla upp en bild vad personen tänker, hur han/hon känner sig. Ni ser jag vägrar använda det nya uttrycket för han och hon. Ett idiotiskt uttryck. en parentes bara. Tyvärr inte många som ser glada utav det dom läser. Jag förstår dom. Det finns inte mycket att läsa som gör en glad. Det får man skapa själv. I alla fall försöka.

Ibland, men inte ofta, ser man ett ansikte som ser så där otroligt snällt ut. Jag faktiskt. Dom finns. Som små änglar rör dom sig bland oss andra. Kanske bara landat för en kort stund. Flyger sedan vidare. Vart vet man inte, men det var kul att se det. Man blir lite glad själv och kanske ser man också snäll ut då. Det behövs. När jag skriver detta så blippar telefonen till flera gånger. Nyheter från Aftonbladet. Fast tyvärr inga nyheter. Försök till våldtäkt, skottlossning mot butik. Sådant som strömmar in varje dag. Jag förstår att änglarna flyger vidare.

Jag säger det igen. Det måste vara Mpre Than This…..

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: