Mycket segt är det…

6 03 2017

Hoj Hoj,

Inget går så sakta som dagarna före semestern och väntan på våren. Dom där sista två veckorna innan hackan och spaden åker upp på hyllan. Dom där veckorna innan solen börjar värma riktigt gott. Dom är sega och det är bara förnamnet. Till slut så står man där med hojen packad för att rikta varselljusen åt norr. Vilken obeskrivlig känsla.

Eller den dagen då solen står som spön i backen och tempen har stigit till sköna 10-15 grader. På med hojkläderna och ut på ett Adventure. Vilken lycka. Tack och lov så kommer man ju ut med hojen långt innan tempen börjar stiga mot 15 grader. För att åka till gruvan så behöver man ändå minst 5 grader. 5,5 mil till gruvan så det är ju en bit. Mycket nyfiken på min senaste montering av LED ljus. Det bör vara tillräcklig frigång mellan lampan och skärmen.  Jag hade ju inte tänkt hoppa med hojen även om Collins Crest ligger med i sommarens tur. Lite galen i dom. Jag erkänner det, men jag vägrar köra i mörker även om klockan är midnatt. Nu får jag nog ge mig i alla fall. Kan nog inte hänga på mera nu. Skulle tro att det räcker rätt bra.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: