Ficklampa och tändstål…

14 03 2017

Hoj Hoj,

På väg hem igen efter ännu en dag i gruvan. Ser ut som det kommit några droppar regn. Asfalten är lite fuktig. Skapligt ljust trots att det är mulet. Nu går vi verkligen åt rätt håll. 

Ni som följt och känner mig vet redan att jag har det mesta med mig på hojen för oförutsedda händelser. Verktyg, punkterings lagning, luftpump, ficklampa och lite till. Många tycker det är overkill, men faktum är att jag hjälpt flera stycken nu med problem som inte haft ett endaste verktyg med sig. Något som är med mig i min vanliga jacka är ficklampa och tändstål. Tändstålen hamnade där bara för jag inte kunde lägga undan den just då. Sen dess är den med. Man vet ju aldrig när man behöver göra en värmande brasa 😃

Ikväll ska jag skriva ett mail till TomTom och påtala den klena lösningen med mikrofonkontakten. Det är ju trots allt en action kamera och då bör väl periferi utrustningen hålla samma klass. Den kostar ändå 229 kr så den är ju inte gratis precis. Det är bara en adapterkabel egentligen med en 3,5 mm hona i andra änden.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: