Premiär till gruvan

15 03 2017

Hoj Hoj,

Idag var det dags för premiärturen till gruvan 2017. Kollade tempen 06:15. Det var plus 3,2 grader. Kokade kaffe. Startade lägerelden. Kollade tempen 06.30 igen nu var den 3,4. Det stiger till min glädje. Solen var på väg upp och då brukar det krypa neråt igen, men den stannade på det. Det fick bli hoj. Så här på våren kan man ta hojen när det är så här svalt, men på hösten skulle man inte göra det. Kan det bero på suget efter att köra igen? Skulle tro det.

På med hojkläderna och ner i garaget. Haka på GPS, iPhonen. Koppla ihop kameran med luren. Av med sidoväskorna. Ett tryck på knappen så öppnas garageporten. I med nyckeln och vrida om och sedan ett tryck på startknappen och ett Adventure är på g. Petar i 1:an och rullar ut från garaget. Stannar vid grindstolparna och trycker på garageportsknappen och porten glider igen. Så smidigt. Njuter varje gång. Tänk vilket bök det var innan.

Petar i 1:an igen och rullar iväg mot gruvan. 5,5 mil framför mig. Tempen steg så sakteliga uppåt och när jag var framme var det 8 grader. Nu ser det ut som det blir uppehåll ett tag då svalare luft kommer igen, men nu är det nära.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: