Test av ny sadel och vindavvisare.

20 03 2017

Hoj Hoj,

Igår testade vi nya sadeln. En Touratech Komfort sadel. En sväng till Åkersberga och hem igen. Lite för kort för att egentligen utvärdera ordentligt, men det kändes som den kommer att funka bra på mina / våra turer. Till helgen kommer jag att testa den på en lite längre tur. Fast ändå inom närområdet så att säga.

Vindavvisaren var lite i vägen tyckte jag på vägen ut till Åkersberga, men på hemvägen hade jag på nått sett att lärt mig att se förbi den. Inte alls så mycket i vägen då. Jag tycker i och för sig att jag klarat mig rätt bra ändå för vind, men jag ska ge den lite tid. En ny investering har poppat upp i mitt huvud. BMW´s tankväska i all ära, men den är för bökig att sätta dit. Meckigt med kroken i fram och dragkedjan. Speciellt om man sitter på hojen när man tankat den. På semesterturen så är det ett evinnerligt fixande på och av. Man vill ju inte lämna den på hojen när man går ifrån den bara för en stund. Nä till semester får det bli en SW-motech med Quick Lock. Den verkar vara bra mycket smidigare och billigare så klart. BMW väskan kommer ut till försäljning så småningom. Konstigt att det inte finns någon butik i Stockholm eller Uppsala som har dom. Jag har kollat men inte hittat någon. Någon som vet, så tipsa mig gärna. Jag skulle vilja se en i verkligheten. Vet inte riktigt hur dom tänkt sig med karta på den, men det ska tydligen finnas plats för den. Den ser lite otymplig ut, men den ska vara lika många liter (16 – 22) som BMW´s tankväska har. Tror jag behöver all plats jag kan få med mina prylar som jag har i den. En inverter, en laptop, Ett antal laddare för telefoner och för hjälmarna. Kablar till alla prylar. Det blir mer än man tror.

Ha de.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: