Frågan var inte om, utan när…..

7 04 2017

Hoj Hoj,

Ja då har det hänt. Det som jag alltid sagt och säkert många med mig. Frågan var ju inte om, utan när det skulle hända. I dag på eftermiddagen c:a 14:53 hände det. En lastbil körde Drottninggatan fram och mejade ner folk. Gruvan ligger ju bara en tvärgata ifrån Drottninggatan och Åhlens. Folk kom och sprang ner på Mäster Samuelsgatan. Bort från Drottninggatan. En påtaglig syn att se massorna springa för sina liv. Att se en Polisbuss med öppna dörrar på båda sidor och vapen riktade ut mot gatan. På Vasagatan i Stockholm. Inte ett inslag på Nyheterna på TV. Overkligt, men samtidigt inte förvånande skrämmande nog. Drottninggatan som man nästan varje dag promenerar på under lunchen.

4 döda, 15 skadade, 9 av dem allvarligt skadade. Såg otäcka bilder från platsen. Svårt skadade. Inte klokt. Helt vansinnigt helt enkelt. Hur kan någon göra så här? Finns inte straff nog för en sådan gärningsman. Så mycket lidande han skapat. Närmast anhöriga, närmaste kretsen vänner och bekanta. Ofattbart.

Några kom inte hem ikväll. Några kommer aldrig mer att komma hem. Några hemma kan inte vänta dom hem längre. För dom kommer aldrig mer.

Mina tankar går till dom och deras lidande. Stackars människor.

Det känns mycket ledsamt att behöva kategorisera detta som vardag, så jag skiter helt enkelt i kategoriseringen denna gång.

😦


Åtgärder

Information

Ett svar

7 04 2017
joebona

Hemskt det som hände, fattar inte hur folk kan göra något sådant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: