En kylig påskhelg

14 04 2017

Hoj Hoj,

Ja denna påskhelg blev kylig. Inte alls vad man hoppats på. Flera dagar ledig, men ingen tur med hojen. Slöseri med tid? Nä faktiskt inte. Som tur är så är vi nu hundvakter åt en ”liten” kille. Buster lyssnar han till. Ingen riktigt koll på ras, men det var en blandning av något. Han e go som han e. Vi älskar både katter och hundar. Vissa delar in folk i hund eller kattmänniskor, men Monica och jag är djurmänniskor. Jag lyfter till och med ut spindlar. Om det inte är för kallt eller regnar, för då får dom vara kvar inne. Monica har inte riktigt lika förbarmande över dom, men hon skulle aldrig ha ihjäl någon.

Dom ända jag inte har något förbarmande med är fästingar. Annars finner jag nog att dom flesta djuren fyller en plats här på jorden. Skulle gärna vilja ha en hund, men det passar inte riktigt in med vårat intresse. Vi har 3 katter men dom är lättare och Andreas bor hemma, så det ordnar sig då vi är ute på hojsemester.

Tänk vad snabbt dom lär sig att skilja på bilar. Bara efter någon dag, och då har jag inte kört mycket fram och tillbaka, så känner han igen Passaten. Jennifer kom före mig en kväll, men då lyfte han bara på huvudet lite. När jag kom strax efter reste han sig upp och sprang ut i hallen till dörren. En riktigt välkomsthälsning fick man. Lutar sig mot en och gnäller med ett låg ton. Nästan grymtar.  Svansen går som trumpinnar.

Han är en gammal kille så motionsmässigt passar han perfekt för mig. Vi var ut en runda idag. Dom brukar bli snudd på 2 km. Idag när vi var på väg tillbaka ner vid sjön så blev det rast. Då lägger han sig bara ner och vilar. Där ligger han en stund. Man slår sig ner bredvid honom och diskuterar lite. Ser att han gillar det och håller med mig helt och hållet. Efter en stund så säger man. Ska vi gå hem nu? Då reser han sig upp och vi fortsätter att gå. Vi är då nästan hemma igen.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: