94 dagar kvar

20 04 2017

Hoj Hoj,

Tror ni sett det förut. 94 dagar kvar. 94 dagar tills semestern. Fast säger man 66 arbetsdagar så låter det  ju genast bättre. Det innebär ju att jag har hela 28 dagar på mig innan att ta riktigt långa hojturer. Det blir bara bättre och bättre.

Nu är det bara en liten hake. Om det kunde bli lite varmare. Som det varit den sista tiden. När jag ser tillbaka på förra årets April så var den inte så mycket att skryta med heller. Några turer hade det blivit vara en längre. Den 28 April förra året hade vi hela registret av väder. Sol, regn, snö, hagel. Bara åskan som fattades. Så är det i April. Man minns ju dom fina dagarna och övriga försvinner liksom från hårddisken. Tur är väl det också.

Som ni ser på bilden så fanns det ändå solglimtar i helgen som var. Ett svan par som sysslade med en parningsdans. Riktigt vackert. Dom håller till alldeles intill kanten bland lite vass. Vi får se om några gråa dunbollar dyker upp vart det lider.

Nu är det dags att krypa ner i sängen igen. Fredag i morgon och veckans bästa kväll nalkas. Bara man orkar hålla sig uppe. Tänkte på den tid man är hemma och i vaket tillstånd Må-Fr. Det blev 17,5 timmar. På bussen 10 timmar. I gruvan 37,5 timmar. Jag anar en viss snedfördelning. Om det ändå kunde hända något helt plötsligt.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: