Lite pyssel i garaget

17 05 2017

Hoj Hoj,

Det fick bli lite pyssel med hojen i garaget ikväll. Lite puts på ett ställe jag inte kommer åt när bakhjulet är på. Jag skulle kolla om jag såg något vid ABS sensorn, men jag såg inte utan att skruva bort den. Hoppade över det då den säkert indikerar fel varje gång efter det. Det är väl bara att byta misstänker jag. Det får bli framöver. Kanske på när vi åker söderut från Norrland för då är det väl dags för service igen. Lite större service då så då lär det väl kosta fläsk igen och ett sensorbyte på det som pricken över i:et.

Så skönt att bara kunna gå ner i garaget och pula lite. Kolla in hojen. Putsa lite här, lite där. Kanske hänga på en och annan pryl. Brukar ju göra det emellanåt. Har för tillfället inget mer jag kan tänka mig. Lyse har jag så det räcker och blir över.

Nä dags att krypa ner i bingen igen och räkna får. Lär väl vaknn runt klockan 01:00 igen i vanlig ordning. Kan somna om som tur är. Lutar åt att det blir hoj imorgon. Ska vara 13 grader vid 7 tiden. Kanske raka spåret ut till Nifsta efter gruvskiftet.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: