Prostatarallyt 2017-05-20

20 05 2017

Hoj Hoj,

Ja det var lite skillnad på vädret idag jämfört med igår kväll. Vi var ut till Vaxholm och tog en glass när hojen skulle köras mer i garaget. Det var 26 grader då vi åkte hem. I morse klockan 08:00 var det 12 grader. Det svänger bra. Jag skulle passa på att köra ut lite skräp till återvinningen så jag klev upp i skaplig tid för att hinna lassa bilen. Strax efter klockan 8 så började det duggregna. Jag var ut och lassade bilen med första lasset. Gick och tog en fika och då öppnades himlen. NEJ inte idag då jag med Freddie bakpå ska köra prostatarallyt anordnat av Snöflingorna.

15 minuter senare så slutade det och jag körde iväg med första lasset. Hängde på låset och bara en till hade gjort som jag. Hem igen för lass nummer två. Duggregn på hemvägen. In med lass nummer två. Bilen full båda gångerna. Hem igen och plocka ihop allt i elektronikväg som skulle med på rallyt. Mycket prylar är det, men kul är det efteråt. Freddie kom ner och vi rullade på mot Norrtälje.

Nu var det uppehåll och runt 15 grader varmt. Helt ok alltså. Vi rullade in på Campus och det var en hel del hojar där redan. En startavgift som gick till cancerforskningen. Fler hojar rullade in. Peo hade ett gäng med sig. Bland annat Palle, Anette och Suss. Så glad att se Suss igen. Det var länge sedan av förklarliga skäl, men nu var hon på G igen. Så kul att träffas. Man träffar många, men vissa är det något speciellt med och så är det med Suss. Monica tycker samma sak. Vi har saknat hennes glada utstrålning. En skön tjej helt enkelt 🙂

Hojarna började startas upp och en efter en gled vi iväg. Det var en lång kortege. Uppskattningsvis runt 50 hojar. Sköna fina vägar. Min bakficka typ. Jag filmade så jag bad Palle att köra först så jag kunde filma kortegen bak i kön. Jätte fint anordnat med skyltar och målning i vägen vart vi skulle och in till dom kontroller som fanns. Svåra frågor på vad olika föremål var för något. Den enda jag var säker på var sista frågan som var en vädur. En mekanisk vattenpump. Mål var vid Sättraby Bygdegård. Där fick vi korv och fika med kanelbulle. Satt bra efter 15 mila turen. Det blev prisutdelning som Anette vann och Palle kom tvåa. Grattis till er. Bra ”gissat”. Nä det var elakt :-). Bra kunskap av er.

Tack Snöflingorna för ett fint genomfört rally. Hoppas att det blir en tradition.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: