Mycket man vill ha….

23 05 2017

Hoj Hoj.

Kollade in lite bra saker till garaget idag. Prylar för att kränga däck själv till exempel. Statisk balansering. Gjorde det på Varaderon då vikterna åkt av. Blev perfekt. Bättre än innan. På vissa däck så finns det en röd prick på sidan. Det är meningen att den pricken skall vara mitt emot ventilen. Däcket är något tjockare där och därmed tyngre. Oftast kläms det bara på och sedan hängs det på vikter för att få balans. många gånger onödigt många som kunnat undvikas om markeringen följts. Nu börjar det komma däck utan markering som är bättre balanserade från början. Dom har ingen markering. Statisk balansering fungerar för farter upp till 250 km/h och jag hade nog inte tänkt köra fortare än det. Sen skulle det vara jäkligt kul med ett diagnostikverktyg till hojen, men det fläskar på rätt bra i pris. Men drömma kan man väl få göra.

I morgon dissar jag den Röde. Halvdag i gruvan och sedan åker hackan och spaden upp på hyllan för några dagar. Skrev till SL angående bussarna på halvdagar. En buss går 12:05 och nästa först 1 timma senare. Helt sjukt. Hur många stående som helst i bussen. Var med bussen då den krockade en sådan dag. Fullt med stående från längst bak till framrutan. En tjej spräckte fönstret med sin skalle. Gick hål på den också. Jag tycker dom kan sätta in extra bussar mellan 12 och 15 för att täcka upp behovet.

Nä det börjar bli lite kyligt på altanen nu. Äkta kaffet har svalnat. Bosse svalnar inte. han lirar för fullt. Just nu med Cher med If I Could Turn Back Time. Fast det vill man inte. Inte nu. Låta det rulla på till Semestern, sen får det gärna sakta in rejält. Kanske stanna helt. I slutet av semestern så skulle man kunna göra det. Turn back time alltså.

Nä nu går jag in. Ha en trevlig fortsatt kväll därute i cyberspace.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: